CMS Solutions

Lokalni proizvođači Šumadije

Hrana iz kraja

Naš projekat "Hrana iz kraja" predstavlja online platformu koja omogućava lokalnim proizvođačima hrane da se registruju i postave svoje proizvode na prodaju.

Ova platforma je kreirana sa ciljem da olakša proces kupovine domaćih proizvoda i poveže kupce sa lokalnim proizvođačima na jednom centralizovanom mestu.

Više informacija

Na “Hrana iz kraja” portalu, kupci mogu pregledati širok asortiman domaćih proizvoda, uključujući mlečne proizvode, meso, med, brašno i slično. Svi proizvođači su pažljivo odabrani kako bi se garantovala kvalitetna i autentična ponuda proizvoda.

Opis posla

Proces rada na ovom projektu trajao je 40 dana, tokom kojih smo pažljivo planirali, razvijali i implementirali svaki segment platforme. Od dizajna korisničkog interfejsa do funkcionalnosti za registraciju prodavaca i omogućavanja korisnicima jednostavnu kupovinu, svaki korak je pažljivo osmišljen kako bi se osigurala optimalna korisnička doživljaj i efikasno poslovanje platforme.

Hrana Iz Kraja Mockup

Zaključak

“Hrana iz kraja” je postala centralno mesto za sve ljubitelje domaćih proizvoda, pružajući im mogućnost da podrže lokalne proizvođače i uživaju u kvalitetnoj hrani. Ovaj projekat je još jedan korak ka podsticanju lokalne privrede i očuvanju tradicije proizvodnje hrane u našoj zajednici.

Želite svoj sajt ili prodavnicu?