CMS Solutions

Najnovije vesti iz Kragujevca

Ritam Grada

Naš projekat "Ritam Grada" predstavlja online portal koji pruža najnovije vesti iz svih oblasti društva u regiji Šumadije

Kreiran sa ciljem da informiše i angažuje lokalnu zajednicu, “Ritam Grada” postaje glavni izvor informacija o dešavanjima, vestima i trendovima u regionu.

Više informacija

Na portalu “Ritam Grada”, posetioci mogu pronaći širok spektar vesti i informacija iz oblasti politike, kulture, sporta, zabave, ekonomije i još mnogo toga. Pažljivo odabrane vesti pružaju celovit uvid u aktuelna dešavanja u regionu i omogućavaju čitaocima da ostanu informisani o događajima koji ih interesuju.

Uz to, deo portala pod nazivom “Ritam Noću” posvećen je noćnom životu u gradu Kragujevcu. Ovde se mogu pronaći informacije o događajima, klubovima, koncertima i svemu što je povezano sa noćnim životom i zabavom u gradu. “Ritam Noću” pruža savršen izvor informacija za ljubitelje noćnog života i omogućava im da ostanu u toku sa najnovijim dešavanjima u gradu.

Opis posla

Proces izrade “Ritam Grada” trajao je mesec dana, tokom kojih smo pažljivo planirali, razvijali i implementirali svaki segment portala. Od dizajna korisničkog interfejsa do funkcionalnosti za filtriranje vesti i omogućavanja korisnicima jednostavan pristup informacijama, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se osiguralo optimalno korisničko iskustvo i efikasno funkcionisanje portala.

Ritam Grada Mockup

Zaključak

“Ritam Grada” postaje nezaobilazna destinacija za sve one koji žele da ostanu informisani o dešavanjima u regionu Šumadije i uživaju u bogatom noćnom životu grada Kragujevca. Ovaj projekat predstavlja spoj novinskih standarda i digitalnih tehnologija, te služi kao most između lokalne zajednice i informacija koje su im potrebne.

Želite svoj sajt ili prodavnicu?